Benvinguts al nostre club

Juguem, gaudim i vivim el pàdel!!!

3 SETS PÀDEL INDOOR, neix de l'idea de creixer i millorar tan personal com professionalment, una il.lusió que hem dut a terme des de un bon principi amb moltes ganes, confiança i professionalitat. 

 

Ens apassiona aquest esport i ens enorgulleix oferir un espai de qualitat perquè els jugador/es de totes les edats i nivells gaudeixin i millorin el seu joc. Ja siguis un principiant entusiasta o un jugador experimentat. 

 

Trobaràs un ambient acollidor i amigable a les nostres instal·lacions. La nostra missió és promoure el pàdel com una activitat esportiva divertida i saludable, fomentant la competència, la companyonia i l'esperit esportiu entre els nostres membres. Valorem el respecte, la integritat i el treball en equip com a pilars fonamentals de la nostra comunitat. 

Comptem amb modernes pistes de pàdel que compleixen amb els estandads més alts,  brindant una superfície de joc òptima i segura. una d'elles WORLD PADEL TOUR, la pista més reconeguda a nivell internacional.

 

A part en les nostres instal.lacions trobarás servei de lloguer de material, servei de bar, terrassa exterior i servei de classes de padel, ja sigui en grup o de manera individual.

 

Les classes de pàdel les imparteix el reconegut entrenador professional Gonzalo Suárez, els anys d'experiencia i titulacions l'avalen con un dels millors entrenadors de la provincia. Compromès a oferir-te una experiencia excepcional en cada classe creant un ambient a on et sentis motivat/a i recolzat/a per assolir les teves metes personals en el pàdel, ja sigui per millorar la teva tècnica, mantenir-te actiu o simplement divertir-te. 

 

Et convidem a unir-te al nostre club de pàdel i formar part de la nostra fantástica comunitat. 

 

Vine i descobreix l'emoció de jugar a pàdel amb nosaltres!

Logo 3 SETS PADEL INDOOR

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.